Just nu Hem igen
9 oktober 2015

DOTTERBOLAGET 10 år!


Jubileumsffisch

Dotterbolaget, som grundades i Malmö 2005, fyller nu 10 år.

10 år av aktivism, storkonst, skarp satir, hjärteslitande dramatik, internationella samarbeten, möten, fanzines, utställningar och workshops, vilande på ett stenhårt feministiskt syskonskap. Detta vill vi fira tillsammans med er!

Vi börjar jubiluemsmånaden oktober med en Serieutställning & vernissage på Stadsbiblioteket i Malmö - En samlingsutställning med olika lokalgrupper från hela Sverige i retrospektiv över de 10 år som gått. Utställningen pågår 12-23 oktober. Öppettiderna är samma som stadsbibliotekets vanliga. Utställningen hittar du på bottenplan vid den bakre entrén.

VERNISSAGE måndag den 12 oktober kl 17.00!

PS! den 31/10 händer det mer: Performanceutställning på Galleri Slätten i Malmö följt av Jubileumsfezt på Tangopalatset. Mer info kommer!

Håll koll på oss här:
Instagramz: @dotterbolaget
Facebook: facebook.com/dotterbolagetmalmo

VÄLKOMNA! Det kommer bli episkt.
Rosa hjärta
#dotterbolaget10år

21 mars 2014

INGA FASCISTER


INGA FASCISTER INGA FASCISTER INGA FASCISTER INGA FASCISTER

4 mars 2013

8 MARS


Häng med oss på Internationella Kvinnodagen! DB Malmö ska inte bara gå demo och högläsa serier, utan har även fixat affischerna till båda högtidligheterna.

Affisch Affisch

På Sandvikens Folkbibliotek öppnar dagen till ära en utställning med Elin Callmer och Ellen Englund från DB Gästrikland. Utställningen heter "DÖ, VARFÖR KAN DU INTE BARA DÖ?" och utgår från Uppdrag Gransknings program om näthat/hot och våld mot kvinnor. Den går att se t.o.m. 17 mars.

Affisch

4 februari 2013

Hjärtinnerligt välkomna på fest!


Affisch

Fredagen den 8 februari är det Stödfest för F! på Färgfabriken i Stockholm. Medlemmar från Dotterbolaget kommer självklart vara på plats och tillverka alster som kommer vara till försäljning för F!:s räkning!


Mer info här.


30 januari 2013

Välkommen!


Premiär för nya hemsidan, klippt och klistrad av Lullis.